Policyer

Ångerrätt & retur

Vid köp av produkter via Cheer Styles gäller alltid 14 dagars ångerrätt. Kunden kontaktar då oss via mejl och anger ordernummer samt om hela ordern eller vilka delar av ordern som önskas returneras. Efter returen bekräftats skickas den tillbaka till oss. Frakten betalas av kund.

Returrätten gäller inte om produkten har används dvs om förseglingen har brutits på emballaget.

 

Reklamation

Vid reklamation av en produkt bifogas bilder i ditt mejl, samt beskrivning av varför produkten ska reklameras. Vi bifogar en returfraktsedel och kunden behöver inte betala frakt. Kunden ansvaras för att packa varan på ett sätt som inte skadar den under frakt. När vi mottagit produkten genomförs en kontroll av produkten där det antingen sker en reparation, ersättning med ny likvärdig vara eller ett rimligt prisavdrag i förhållande till fel på varan. Ett alternativ är att erbjuda kunden rabatt på ett framtida köp som kompensation. Om reklamationen inte skulle godkännas kontaktar vi kunden på nytt och erbjuder att skicka tillbaka varan i befintligt skick. 

Om det gått mer än 6 månader från köptillfället behöver kunden kunna bevisa att felet inte uppstått pga kundens agerande för att en reklamation ska godkännas.

 

Fraktpolicy

Produkter som finns i lager levereras vanligen inom det antal arbetsdagar som anges vid beställning. Vid beställning av produkter som inte finns i lager eller större beställningar kontaktar vi er med uppskattad leveranstid. 

Vid leveransförseningar kontaktar vi kund för information, och om leveransen skulle överstiga förväntad leveranstid med 14 dagar har kunden rätt att ångra beställningen. 

Om paket behövs lösas ut ska Kunden göra detta inom aviserad tid från ombudet. Om paket inte löses ut skickas det tillbaka till oss och vi debiterar kunden för fraktkostnaderna. Observera att paket som inte hämtats ut i tid, inte faller inom ramen för ångerrätt.

 

Integritetspolicy

När du lägger en beställning hos oss uppger du personuppgifter. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder uppgifterna i vår verksamhet för att fullfölja avtalet med dig som kund. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som lagrats kring dig samt begära ändringar om dessa är inkorrekta eller att dem tas bort. Kontakta oss via e-post vid frågor kring personuppgiftshantering.

Cheer Styles värnar om våra kunders personliga integritet och begär enbart in de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna genomföra beställning och leverans. Webbutiken ligger hos shopify.com och du kan läsa mer om hanteringen av dina personuppgifter här https://www.shopify.com/legal/privacy.

Just nu finns det inga produkter till försäljning i fyndhörnan.
Kika gärna in vid ett senare tillfälle igen.